A Szilváshús Kft. által ízlésesen kialakított üzlet újabb színfoltja lett a belvárosi piacnak. Tóth László hentes és mészáros még a 70-es években alapította a céget. A piacon frissen megnyitott húsüzletükben kínált termékeik saját vágóhidjukról származnak. A feldolgozásra kerülő sertés, marha, juh és vadhús kizárólag hazai forrásból származik. A kolbász és szalámi különlegességeket hagyományos érleléssel és természetes fűszerek felhasználásával, saját receptúra alapján készítik.
A családi cég büszkeségei:
„2009 decemberében a Szilvási Vadász és Vadas szalámi, valamint a Mangalica-Szarvas füstölt kolbász Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy elismerésében részesült.
2010 augusztusában vad kategóriában a szarvas húsból készült Vadász szalámi világbajnoki címet nyert.”
Kóstolják meg Önök is kiváló termékeiket!