A Széchenyivárosi kispiacon szombaton, március 23-án megrendezett Forintos Börzén minőségi és színvonalas áruválaszték várta a piacra érkezőket.
A termékek szinte mindegyike megkímélt, alig használt, újszerű állapotban fogadta az érdeklődő közönséget. A börze sokrétű választéka alapos körültekintést igényelt, hiszen számtalan holmi szerepelt az asztalokon. Többszöri séta után is bele lehetett botlani olyan portékába, ami mindvégig az orrunk előtt volt, csak éppen nem vettük észre.
A sokszínű kínálatban egy kb. 100 éves antik rézüst is szeretett volna gazdára találni, mely tárgy hagyatékból került a család tulajdonába. Tulajdonosa, Gyenes József, felújíttatta, minek köszönhetően gyönyörű lett, viszont már csak dekorációként funkcionálhat. Kézműves, hódmezővásárhelyi majolika kerámiákat is kínált a börzén, melyeknek szűk lett az új otthonuk, és stílusváltás is történt, így kénytelenek tőlük megválni.
Továbbra is arra buzdítunk mindenkit, hogy szakítsanak időt a Forintos börzékre és hozzák el bátran azokat az otthon félrerakott ruhaneműket, használati tárgyakat, könyveket, kiegészítőket, melyek már feleslegessé váltak, de valakinek még örömet okozhatnak, valaki még hasznosítani tudja őket az otthonában vagy a családtagjai körében.
A következő Forintos Börze 2024. április 6-án, szombaton, 7.00-14.00 óráig kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket.