Péntek reggeltől, a várható megnövekedett forgalomra való tekintettel a vásárlók beengedése a Piaccsarnokba szakaszosan történik. A Piaccsarnokba belépni kizárólag a Budai utca felőli fotocellás ajtón (porta mellett), továbbá a szabadtér irányából, a szabadtér két oldalán lehetséges. Amennyiben a csarnokban tartózkodó árusok és vásárlók együttes száma oly mértékben megnövekszik, hogy az az egymástól minimum 1 méteres távolság megtartását veszélyezteti, a vásárlók piaccsarnokba történő beengedése felfüggesztésre kerül oly módon, hogy csak akkor kerülhet egy újabb vásárló beengedésre, ha egy másik a piaccsarnokot elhagyja.

Az árusok többsége a szabadtéren fog árusítani. Megkérjük a vásárlókat, hogy a piacra lehetőleg egyedül jöjjenek és csak akkor, ha egészségesek. Csak annyi időt töltsenek a piacon, amennyit feltétlenül szükséges. Az idős emberek, saját biztonságuk érdekében, kérjük, maradjanak otthon. Mindenki tartsa egymástól a minimális 1 méter távolságot. A vásárlók az áruhoz ne nyúljanak hozzá, ne fogják meg, kérjék az árusok segítségét.

Az óvintézkedések bevezetésére a lakosság egészségének és életének megóvása, továbbá a piac biztonságos működése érdekében van szükség.

Köszönjük a megértésüket és együttműködésüket, vigyázzunk egymásra és magunkra!