A vásárlók és az árusok komfortérzetét is nagyban növelik azok a vadonatúj hőzáró műanyag szalagfüggönyök, melyeket a hűvösebb idő beálltával szereltek fel a fotocellás ajtókhoz a Kecskeméti Piaccsarnokban.

Az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet saját fejlesztésében kerültek fel a Kecskeméti Piaccsarnok minden fotocellás ajtajához az esztétikus műanyag szalagfüggönyök. Az egymáson kiválóan illeszkedő szalagfüggönyök kiváló védelmet biztosítanak a hideg levegő beáramlása ellen a fotocellás ajtók nyitásakor – ezáltal nagyban hozzájárulnak a belső piactér hőérzetének és komfortosságának növeléséhez.

Ezen túl a feltett műanyag szalagfüggönyök teljesen fényáteresztőek, könnyűek, rugalmasak és biztonságosak – így ha valaki esetleg nem veszi észre a víztisztán teljesen áttetsző anyagot és nekimegy, azt sem ütheti meg magát még a legkisebb mértékben sem. Előnyük továbbá, hogy könnyedén és egyszerűen kezelhetők akár a legkisebb gyermekek, akár a babakocsival közlekedők, vagy éppen a tömött szatyrokkal-kosarakkal érkezők-távozók számára is.

Képek és szöveg: Komlós József JR